Het E-Power programma is een programma wat je voor minimaal 4 maanden kunt volgen.
Bij het E-Power programma werken we met vier verschillende fases om het lichaam te reinigen, uit te dagen, de stofwisseling te stimuleren en daarnaast een gezonde basis aan te leren.

Voedingscoach uit Goes biedt een persoonlijk coaching traject

Het programma start met fase 1. Deze fase is een kleine introductie van het hele programma en is gericht op het afkicken van suikers en e-nummers uit je lichaam. Fase 1 duurt één week.

Voedingsdeskundige uit Goes coacht jou naar het behalen van jouw doelen

De tweede fase is onze driedaagse detox. Hierbij krijgt het lichaam een natuurlijke reiniging door middel van gezonde voeding met speciale detox-recepten. De driedaagse detox fase is een kickstart voor het lichaam. Door de speciale detox-recepten te nemen reinigen we het lichaam van veel afvalstoffen, vetten, vrije radicalen en andere gifstoffen.

Voedingsdeskundige uit Goes geeft advies op maat

Hierop volgt de derde fase. In deze fase ruimt het lichaam alles wat losgekomen is in de detox als het ware op en alle voedingsstoffen die we eten worden optimaal opgenomen in de bloedbaan. Wat resulteert in het in balans komen van het lichaam en hormoonhuishouding. Deze fase duurt tien dagen.

In de vierde fase van het programma richten we ons op het stabiliseren van het lichaam en het te voeden met alle goede voedingsroepen zoals: plantaardige en beperkte dierlijke eiwitten, gezonde vetten, goede complexe koolhydraten, groente en fruit en uiteraard voldoende vocht. Deze fase duurt ook tien dagen en na deze fase start je weer bij fase 1 en dit herhalen we dan de volgende drie maanden.

Menu