Voedingsdeskundige uit Goes geeft advies op maat

Wil je een betere gezondheid of wil je betere prestaties leveren tijdens het sporten? Of ben je op zoek naar voedingsdeskundige in Goes die je kan helpen afvallen? In beide gevallen help ik je graag! Door mijn afgeronde trainingen heb ik een breed palet aan kennis opgedaan op het gebied van voedingswetenschap. Zo weet ik precies wat voor rol macronutriënten spelen in het lichaam. Hierbij gaat het dus om eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook weet ik wat voor invloed voeding kan hebben op het spijsverteringsstelsel en de stofwisseling. Maar mijn werk als voedingsdeskundige uit Goes gaat nog iets verder dan alleen praten over macro- en micronutriënten.

Voedingsdeskundige uit Goes coacht jou naar het behalen van jouw doelen

Naast dat ik kennis heb over voeding weet ik ook hoe ik jou kan motiveren om jouw doelen te behalen. Zo help ik jou om gewoontes op te bouwen die vol te houden zijn. Als je doel is om af te vallen gaan we op zoek naar alternatieve maaltijden voor ongezondere varianten. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde versie van de o zo verleidende snack: de kapsalon. Wij gaan dus op zoek naar gezonde gewoontes die ook voor jou werken op de lange termijn. Daarbij kun je tijdens het gehele proces rekenen op mijn steun. Ik houd dus niet alleen in de gaten of je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en of je gewicht de goede kant op gaat. Wil je meer weten over mijn werkwijze als voedingsdeskundige in Goes? Neem dan contact op!

Voedingsdeskundige uit Goes geeft advies op maat

Voedingscoach uit Goes adviseert over vitamines en mineralen

Wil je een bepaald dieet gaan volgen? Dan kan het verstandig zijn om advies in te winnen van een professional. Ik werk als voedingsdeskundige zowel op locatie in Goes als online. Wanneer je niet genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt kan jouw lichaam in onbalans raken. Zodra je vegetarisch of veganistisch gaat eten is het bijvoorbeeld van belang dat je goed op bepaalde voedingsstoffen gaat letten. Let er bijvoorbeeld op dat je genoeg eiwitten en vitamine B12 binnenkrijgt. Voor advies op maat boek je een afspraak mij. Ik adviseer je graag over het optimaliseren van je eetpatroon.

Menu