Voedingscoach uit Goes biedt een persoonlijk coaching traject

Ben je op zoek naar een voedingscoach uit Goes waarbij jij zelf als persoon centraal staat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bij mij volg je een persoonlijk traject waarbij niet alleen de voeding centraal maar ook jij als persoon. Door echt met jou in gesprek te gaan en jou steun te bieden waar dat nodig is, gaan wij er samen voor om jouw doelen te bereiken! Het kan namelijk moeilijk zijn om nieuwe eetgewoontes aan te leren. Ik geloof er in dat je er eerst bewust van moet worden waarom die nieuwe eetgewoontes zo belangrijk zijn. In elke sessie leer je daarom op een laagdrempelige manier meer over gezondheid en gezond eten. Wil je meer weten over mijn werkwijze als voedingscoach in Goes? Neem dan contact op!

Concrete doelen opstellen met de voedingscoach uit Goes

Geeft het jou ook altijd zo’n ongemotiveerd gevoel als het niet lukt om een bepaald doel te bereiken? Achteraf kom je dan ook vaak tot de conclusie dat het doel misschien ook niet zo haalbaar was in die korte tijd. Dit is de reden waarom ik werk met specifieke en behapbare doelen. Hierbij vind ik het belangrijk om te focussen op twee of drie doelen en niet een hele rits doelen op te stellen. Dit is namelijk het recept voor teleurstelling en mislukking. Je kunt je leven namelijk niet in één klap omgooien, daar is tijd voor nodig. Ik help je hier graag bij! Als voedingscoach werk ik op locatie in Goes maar een online coaching traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Voedingscoach uit Goes biedt een persoonlijk coaching traject

Geen onrealistische voedingsidealen bij de voedingscoach uit Goes

Je hebt de volgende kreten vast al eens voor bij zien komen: ‘Eet zoveel mogelijk superfoods’ en ‘bewerkte voedingsmiddelen zijn slecht voor je’ of ‘eet alleen maar ‘onbewerkt, lokaal en seizoensgebonden voedsel’. Begint het jou al te duizelen? Nou ik zal je zeggen, mij ook! Zulke voedingsidealen zijn namelijk onmogelijk om te bereiken. Zelfs voor mij als voedingscoach. Ik vind het belangrijk dat gezond eten wel leuk moet blijven en goed vol te houden moet zijn. Eten uit de supermarkt hoort daar gewoon bij. En zo af en toe gebakje, kan geen kwaad. Op zoek naar een voedingsdeskundige voor afvallen in Goes? Neem dan contact op!

Menu