Over mij

Mijn naam is Annelies, ik ben getrouwd en mama van 3 kids. Vanaf de puberteit ben ik al aan het stoeien geweest met mijn gewicht. Ik heb veel geprobeerd qua diëten, en toegegeven: de meeste diëten werkten wel, maar dan wel voor even. Zodra ik stopte met een dieet vlogen de kilo’s er weer aan. 

Ook bij mijn zwangerschappen vlogen de kilo’s eraan. Na elke bevalling moest ik dan ook aan de bak om de overtollige kilo’s er weer af te krijgen. Na de geboorte van onze laatste zoon was ik het zat, ik wilde definitief afrekenen met die kilo’s en niet weer tijdelijk.
Daarom heb ik het E-Power programma een kans gegeven omdat je daarmee je hele levensstijl aanpakt. Dat is mijn beste keuze ooit geweest! Wat voelde ik me goed, de kilo’s vlogen eraf, binnen vier maanden was ik 23 kilo kwijt. Maar ook steeg mijn energieniveau, werd mijn haar weer voller, mijn nagels werden steviger, mijn striae verdween en ik had geen last meer van mijn darmen!

Dit had ik bij diëten nog nooit meegemaakt, dus ik werd zo enthousiast dat ik besloot om ook coach te worden van het E-Power programma. Ik heb de online trainingen gevolgd, waardoor ik een expert werd van alles wat ik moest weten over het E-Power programma. In mei 2020 was ik er klaar voor om mensen te gaan helpen en coachen, en wat heb ik sinds die tijd al veel mensen mogen helpen! Ik geniet er heel erg van om mensen te zien transformeren naar de beste versie van zichzelf en vind het ontzettend gaaf dat ik een klein onderdeel mag zijn van die reis. Mag ik jou ook begeleiden tijdens JOUW reis?

Menu