Succesvol afvallen in Goes met behulp van een voedingscoach

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Goes die je kan helpen met afvallen? Als voedingsdeskundige sta ik voor je klaar om succesvol af te vallen. Samen zorgen we ervoor dat jij een gezond gewicht bereikt en daarnaast gaan we ook aan de slag om jouw weerstand te verhogen. Ook verlaag je hiermee de kans op diabetes type 2 en verschillende hart- en vaatziekten. Om een voedingsschema op te stellen die bij jou past, ga ik eerst met jou in gesprek om je doelen goed voor ogen te krijgen. Zo breng ik in kaart wat je gewoontes op het gebied van eten en bewegen nu zijn. Op basis daarvan wordt er een eetschema opgesteld. Woon je in Goes en wil je succesvol afvallen? Maak direct een afspraak!

Afvallen met een eetschema door voedingscoach in Goes

Zodra het eetschema is opgesteld ga ik je niet opleggen om precies dit of precies dat te eten. Dit helpt namelijk niet om er een normale gewoonte van te maken. Ik probeer jou zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen zodat de eetgewoontes automatisme worden. Als je wilt afvallen kunnen er bijvoorbeeld extra veel groente in het eetschema zijn verwerkt. Ook ben ik groot voorstander van het toevoegen van eiwitten aan maaltijden. Hierdoor behoud je langer een vol gevoel. Maar ik geef niet alleen tips over het eten zelf. Een goede eetgewoonte om af te vallen is om te eten totdat je 80% vol zit. Ik geef jou dus tips die echt werken.

Voedingsdeskundige uit Goes coacht jou naar het behalen van jouw doelen

Afvallen in Goes met behulp van een voedingsdeskundige

Woon je in omgeving Goes en ben je op zoek naar motivatie om af te vallen? Ik help je alvast een klein stapje de goede richting op. Er zitten namelijk tal van voordelen verbonden aan afvallen. Wist je bijvoorbeeld dat sommige mensen het eten beter vinden smaken als ze zijn afgevallen? Misschien ga je zelfs gezond eten wat je eerder nooit lekker vond waarderen. Ook is het verliezen van gewicht verbonden met een betere nachtrust en een relaxter gevoel. En wie weet word je zelfs wel een fanatieke sporter! Tijdens het sporten maak je namelijk stofjes aan waardoor je je beter voelt. Maak nu een afspraak op locatie met voedingsdeskundige in Goes of online om te beginnen met afvallen.

Menu